تاریخچه کاشت کدو
این کدوها که به نام کدو سبز نیز شناخته می شوند، تازه واردانی هم در دنیای آشپزی و هم در دنیای باغبانی هستند. اجداد آنها از مکزیک می آیند، شاید 7000 سال پیش. در حال حاضر هشت گروه مختلف باغبانی از کدوهای تابستانی وجود دارد: کوکوزل، گوش ماهی، راست گردن، مغز سبزیجات و کدو سبز. در ادامه می توان گفت قیمت تخمه کدو درجه یک و پیداش آن نیز از زمان کاشت کدو رونق گرفته است.
خود کدو سبز برای اولین بار در کشاورزی و غذاهای ایتالیایی ظاهر شد. بر اساس تحقیقات منتشر شده در شماره جولای 2016 Annals of Botany، آنها جدیدترین عضو رقم از گونه C. pepo هستند.
آن مطالعه خاص یک کلمه توسکانی “کدو سبز” را کشف کرد که مربوط به دهه 1840 است و یک “گروه کدو سبز” همزمان در C. pepo که در منطقه میلان در حدود سال 1850 سرچشمه گرفت.
امروزه این کدو تابستانی در بسیاری از آب و هوای معتدل کشت می شود و الهام بخش غذاهای کشورهایی از جمله ترکیه، ژاپن، هند و ایالات متحده است.
نحوه ی رشد کدو چگونه است؟
بهتر است از کاشت کدو سبز در خاکی که قبلاً برای رشد سایر کدوها استفاده شده است خودداری کنید تا خطر ابتلا به بیماری های ناشی از خاک را کاهش دهید. البته نا گفته نماند فروش کلم پیچ صادراتی که در خاک کدو سبز کاشت شده است به دلیل کیفیت بالای این محصول، بیشتر است.
pH ترجیحی آنها کمی در سمت اسیدی است، اما آنها در هر خاکی با pH بین 6.0 تا 7.5 رشد می کنند. آنها به یک مکان کامل آفتاب نیز نیاز دارند.
اگر یک رقم انگور را انتخاب کرده اید، مطمئن شوید که از حمایت کافی برخوردار است. پایه ها یا داربست را در فاصله 4 اینچی از جایی که بذرها را می کارید بکوبید و این کار را هنگام کاشت انجام دهید. به این ترتیب، اگر تا آخر فصل صبر کنید، ریشه، برگ یا میوه را آنطور که می خواهید مزاحم نمی کنید.
قبل از کاشت مستقیم در باغ، صبر کنید تا دمای شبانه به طور قابل اطمینانی بالاتر از 55 درجه فارنهایت باشد. سپس دستورالعمل های کاشت را از راهنمای مفید ما برای کاشت بذر دنبال کنید
اگر فصل شما کوتاه است، ممکن است بخواهید از راهنمای ما پیروی کنید و کشت بذرها را در داخل خانه شروع کنید.

راهنمای برداشت اصولی کدو
باید گفت کدو سبز زمانی بهترین برداشت می شود که سفت، براق و بین 4 تا 6 اینچ طول داشته باشد. همزمان با برداشت کدو، فروش سیر سیاه نیز رونق می گیرد.
در آن سن، آنها خامه ای هستند، دانه ها آنقدر کوچک هستند که متوجه آنها نمی شوید، و همه دوستان غذاخورده شما مقداری را برای تفت دادن و مارپیچ می خواهند.
هنگامی که آنها بزرگتر شدند، مثلاً به اندازه ساعد یک کودک کوچک، همچنان می توانید آنها را بخورید. اما آنها آرد آلود خواهند بود، نه آبدار، و به احتمال زیاد مجبور خواهید بود پوست آنها را بکنید و دانه ها را از مرکز خارج کنید.
در حالی که میتوانید از این محصول بیش از حد بالغ در مافین یا خمیر پنکیک استفاده کنید، کدوهای تابستانی تازهتر و کوچکتر نیز برای این منظور مفید هستند و آب زیادی آزاد نمیکنند.
برای بریدن از درخت انگور، خواه بیش از حد رشد کرده باشد یا کامل، از یک چاقوی تیز آشپزخانه یا هرس تمیز استفاده کنید.
برای اینکه آنها تازه و سفت بمانند، زمانی که کدوها را از درخت انگور جدا می کنید، یک اینچ از ساقه آن را به هم متصل کنید.
