خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
آشپزخانههایی که به صورت روزانه به سرو و پخت غذا در سفارشات و ارقام بالا میپردازند آشپزخانه صنعتی اتلاق میشود که چنین آشپزخانههایی برای ارائه عملکردی بهتر نیازمند تجهیزات آشپزخانه صنعتی میباشند. در حقیقت اولین موضوعی که بعد از تهیه مکان آشپزخانه منوی مورد نظر مطرح میشود تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی به جهت راه اندازی و تکمیل آن آشپزخانه است که کمک میکند تا با سرعت بیشتری به سفارشات مشتریان رسیدگی نمایید.

همانطور که میدانید تهیه غذا در منزل و برای عدهای محدود بسیار متفاوت از تهیه غذا برای ارقامی بالای صد نفر بوده و در صورت عدم انتخاب صحیح ابزارها و وسایل کارکنان دچار کلافگی و سردرگمی خواهند شد. موضوعی که معمولاً در خصوص ویژگیهای تجهیزات آشپزخانههای صنعتی مطرح میشود این است که این تجهیزات علاوه بر تأمین نیاز روزانه یک آشپزخانه صنعتی میبایست به گونهای باشد که رعایت بهداشت و شست و شوی آن امری راحت بوده و کارکنان بتوانند به تمیزکاری آنها بپردازند و غذا و محصولاتی با کیفیت در اختیار مشتریان قرار دهند.
قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات و دستگاههایی که در آشپزخانههای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند توسط شرکتها و برندهای مختلفی از کشورهای متفاوت ساخته میشوند که شناخت برند و آشنایی با جزئیات دستگاه مورد نیاز خود میتواند خریدی رضایت بخش برای شما به ارمغان آورد. نوع برند و کیفیت محصولاتی که توسط آنها ارئه میشود و نیز کارایی و ابعاد آن ارتباط مستقیمی با قیمت محصول خواهد داشت. بنابراین سعی کنید متناسب با بودجه و وضعیت مالی خود با کیفیتترین ابزار را از مراکز و فروشگاههای معتبر خریداری نمایید. چرا که هستند فروشندگان متقلبی که اجناس تقلبی و بیکیفیت را با قیمت جنس اصل به فروش میرسانند و شما را دچار ضررهای مالی متعددی مینمایند.
انواع تجهیزات آشپزخانهها
با به روز شدن وسایل مختلف در دنیای امروز تجهیزات آشپزخانهها هم از این تکنولوژیها غافل نشدند و کار خود را به صورت حرفهایتر ادامه دادند. در طراحی وسایل و تجهیزات آشپزخانه صنعتی به تفاوت محصولات ارائه شده در آشپزخانههای مختلف توجه شده که همین امر سبب تخصصیتر شدن این ابزارها شده است. یعنی ابزارهایی که در آشپزخانههای کافی شاپ، رستورانهای فست فودی و رستورانهای دارای غذاهای سنتی مورد استفاده قرار میگیرند دارای تفاوت اساسی در مراحل پخت، سرو و نگهداری غذا میباشند.
- آشپزخانههای رستوران ایرانی: غذاهایی که در آشپزخانههای رستورانهای ایرانی سرو میشوند معمولاً نیازمند طبخ در زمان طولانی و با حرارت ملایم میباشند چرا که معمولاً خورشتهای ایرانی در زمان طولانیتری جا افتاده میشوند و به آن طعم مطلوب اصیل دست پیدا میکنند. اجاق گاز مناسب در ابعاد مورد نیاز که بتواند حجم زیادی از غذا را طبخ نماید، میز کار استیل که مقاومت بالایی در برابر نفوذ چربیها و باکتریها دارد، کانتر گرم برای گرم نگهداشتن غذا در رستورانهای دارای خدمات سلف سرویس از جمله تجهیزات آشپزخانه صنعتی در رستورانهای ایرانی میباشند.

- تجهیزات آشپزخانه فست فودی: فست فود از جمله غذاهایی است که برخلاف غذاهای سنتی نیازمند سرعت بسیار بالا و حرارت زیاد در هنگام طبخ میباشد؛ از همین رو ابزارهایی که در چنینی آشپزخانههایی مورد استفاده قرار میگیرند نیز باید بتوانند ظرفیت بالایی از غذا را در کمترین زمان ممکن ارائه دهند. اسلایسر یا همان دستگاه خردکن که با خرد کردن انواع سبزی و میوه سبب بالا رفتن سرعت کار میشود، اجاق و فر صنعتی که توانایی پخت تعداد بالایی سفارش به صورت همزمان را دارد، ماشین ظرفشویی صنعتی برای عمل پاکسازی و شست و شوی روزانه وسایل سرو و … از جمله لوازمی است که در یک آشپزخانه فسفودی بسیار کار آمد میباشد.
- تجهیزات آشپزخانه کافی شاپ: در سالهای اخیر شاهد روند روبه رشد تأسیس انواع کافی شاپها بودهایم که دلیل این امر فضای متفاوت، دلنشین و صمیمی این مکانها بوده است. با توجه به این که در کافی شاپها معمولاً غذاهای اصلی و کامل سرو نمیشود و اصولاً به سرو انواع ابمیوه و دسر و بستنی و… میپردازند؛ پس به ابزار جدید و متفاوتی نسبت به سایر رستورانها نیازدارند.
دستگاه آب پرتقال گیر صنعتی و یا دستگاه آب هویج گیر صنعتی از جمله دستگاههایی هستند که میتوانند به سرعت بالای کار در این مکانها کمک کرده و موجب رضایت مشتریان شوند. با قرار دادن میوههای دلخواه به صورت کامل در این دستگاهها میتوانید درصد بالایی از آب گوشت میوه را دریافت میکنند. اما از دیگر تجهیزات آشپزخانه صنعتی که در مراکزی چون کافی شاپ و یا قنادیها برای تهیه کیک و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد میتوانیم به دستگاههای خامه زن اشاره کنیم. دستگاه گل خامه زن صنعتی در دو نوع دستی و صنعتی با ظرفیتهای مختلف و نیز عملکردی متفاوت در بازار موجود میباشند که در تهیه خامه مورد نیاز کیک و شیک و قهوه و انواع مختلف دسر و شیرینی کاربرد دارند.
نکاتی در خصوص خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
در وضعیت اقتصادی کنونی شروع یک کار و راه اندازی آن خصوصاً برای افرادی که پشتوانه مالی زیادی ندارند کاری استرسزا بوده و نیازمند دقت و همت بیشتری است. در خصوص خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیز با چنین امری رو به رو هستیم. در واقع خرید محصولات و تجهیزات این آشپزخانهها باید هوشمندانه و با در نظر گرفتن تمام ابعاد محصول صورت پذیرد. پس برای این که خریدی بهتر و مقرون به صرفهتر داشته باشید ابتدا لیست کاملی از ابزارهایی که در حین کار مورد نیاز میباشند تهیه کرده و سپس تجهیزات را اولویت بندی کنید تا در درجه اول و اولویتهای اول خود را بعد از بررسی و شناخت کامل برند و پرس و جو از افراد مطلع و با تجربه تهیه فرمایید. بعد از خرید اولویتبندیها و تهیه ابزار مورد نیاز خود سعی کنید ابزاری چون قفسهها و یا کانترهای مخصوص برای نظم به آشپزخانه تهیه کنید تا وسایل به طور منظم در جای قرار بگیرند و کارکنان در هنگام کار وقت زیادی را صرف پیدا کردن وسایل ننمایند.

نکته دیگری که در خصوص خرید تجهیزات آشپزخانههای صنعتی مطرح میشود ابعاد محصولات مورد نیاز است. برای مثال برای تهیه سیستمهای برودتی ابتدا باید در نظر بگیرید که با چه تعداد غذا در منو رو به رو هستید و آیا سیستم برودتی انتخابی شما پاسخگوی حجم بالایی از سفارشات خواهد بود یا نه. توجه به این نکته از عواملی چون دوباره کاری و خرید دوباره ابزار و وسایل جلوگیری به عمل خواهد آورد.
در صورتی که شما هم به فکر راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی و تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستید میتوانید با مراجعه به سایت تهران تجهیز و شناخت و مقایسه محصولات، به خرید و تهیه محصول مورد نیاز خود بپردازید. تهران تجهیز ابزار و وسایل با کیفیت و مدرن آشپزخانههای صنعتی را با قیمتی مقرون به صرفه در اختیار مشتریان قرار میدهد. از جمله خدمات ارزنده این شرکت برای حذف تردد بین شهری و قرار گرفتن در ترافیک و.. فروش آنلاین آن میباشد که با مراجعه به سایت tehrantajhiz.com میتوانید ابزار مورد نیاز خود را به صورت غیرحضوری تهیه فرمایید.