اجرای طرح شهردار مدرسه در ۵۰۷ مدرسه تهران/ تشکیل مجمع شهرداران مدرسه برای تبادل تجربیات
مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران جزییات فعالیت شهردار مدرسه در تهران را تشریح کرد.
مهدی امیری در گفتوگو با ایسنا، در مورد جزییات برگزاری انتخابات شهردار مدرسه با بیان اینکه بیست و چهارمین دوره طرح «شهردار مدرسه» با شعار شهردار مدرسه امیدوار، تحول آفرین و آینده ساز در ۵۰۷ مدرسه در حال برگزاری است، گفت: این انتخابات در مدارس منتخب مناطق ۲۲گانه با همراهی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و ری در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه سال گذشته انتخابات شهردار مدرسه در ۴۴۰ مدرسه برگزار شد، اما امسال تعداد مدارس به ۵۰۷ مدرسه افزایش یافت، اظهار کرد: پیش بینی ما این است که ۲۰۰ هزار نفر در فرآیند این انتخابات در مدارس شرکت کنند.
مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران این انتخابات را در راستای آشنایی نوجوانان با فرایندهای مشارکت مدنی در جامعه دانست و افزود: تمام مراحل انتخابات در فضای مشارکتی با دانش آموزان برگزار میشود. همچنین در این طرح با کمک دانش آموزان مشکلات مدرسه شناسایی و نسبت به رفعش اقدام خواهد شد.
امیری با بیان اینکه شهرداران هر مدرسه با رأی مستقیم دانش آموزان انتخاب میشوند، گفت: انتخاب شهردار مدرسه یک فرآیند است و با همکاری مربیان پرورشی پیش از ثبت نام دورههای آموزشی، در مورد اهداف و دستاوردهای طرح شهردار مدرسه جلسه برگزار میشود تا کاندیداها و نهایتا شهردار منتخب مدرسه بداند که در دوره یکساله انتصابش چه فعالیت هایی باید داشته باشد و در تعامل با شهردار ناحیه چه اقداماتی میتواند، انجام دهد.
وی با بیان اینکه هر شهردار مدرسه ۵ معاون در حوزههای مختلف همچون آموزش، مشارکتی، محیط زیست و… دارد که میتواند به عنوان بازوی مشورتی از این دانش آموزان در قالب معاونینش کمک بگیرد، اظهار کرد: بعد از انتخاب شهردار مدرسه، باز هم دورههای آموزشی ادامه خواهد داشت تا در تعامل با شهردار ناحیه بتوانند موجبات حل مشکلات مدرسه را رفع کنند و همچنین برای این افراد احکامی نیز صادر خواهد شد.
به گفته مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران، در حال تدوین برنامه هستیم که همایش بزرگی برای شهرداران مدرسه برای اهدای احکامشان برگزار کنیم تا با حضور مدیران ارشد شهری این احکام به آنها داده شود و بعد از ارائه احکام نیز جلسات مستمر آنها با شهردار ناحیه برای حل مشکلات مدرسه و فضای ۵۰۰ متری پیرامون مدرسه برگزار میشود و حتی در سال، دو مرتبه شهرداران مدرسه با شهردار منطقه جلسه خواهند داشت و مشکلات و معضلات مدرسه را بیان میکنند و برای حل آن چاره اندیشی خواهد شد.
وی در پایان با تأکید بر اینکه مجمع شهرداران مدرسه تشکیل شده و شهرداران مدرسه در مجمع مشورتی گردهم میآیند تا تبادل تجربیات کنند، گفت: کمک شهرداری به شهرداران مدرسه در حیطه وظایف قانونی شهرداری تهران است.
انتهای پیام