خبر خوب؛ رشد واگذاری زمین در منطقه آزاد ارس
مقدم زاده در خصوص تعداد مبایعه نامههای صادر شده توسط سازمان منطقه آزاد ارس در سال گذشته، گفت: 31 مورد مبایعه نامه در طول سال گذشته صادر شده که این میزان مبایعه نامه مشتمل بر 22 هکتار زمین است.
به گزارش پایگاه خبری اخبار خوب به نقل از ایسنا مدیر املاک و مستغلات سازمان منطقه آزاد ارس از رشد 107 درصدی واگذاری اراضی به سرمایه گذاران در این منطقه در سال 98 خبر داد.
وحید مقدم زاده با اعلام این خبر گفت: سال گذشته در مجموع 58 قطعه زمین به مساحت 73.5 هکتار در سایتهای مختلف به سرمایه گذاران واگذار شده که نسبت به سال 97 رشد 107 درصدی داشته است.
وی، تعداد زمینهای واگذاری شده به سرمایه گذاران در سال 97 را 28 قطعه و به متراژ 12.5 هکتار عنوان کرد و افزود: در سال گذشته 123 قطعه از اراضی سازمان بصورت استیجاری در اختیار درخواست کنندگان قرار گرفته بود.