تکذیب غرق شدن شناور ناجی ۱۵ در آب‌های هرمزگان / انتقال برای تعمیرات به بندر شهید رجایی

روابط عمومی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان روز یکشنبه، ۳ تیرماه ۱۴۰۳ با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، شایعات منتشرشده در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی درباره غرق شدن یکی از شناورهای امدادی این اداره‌کل را قویاً تکذیب کرد و آن را نادرست و فاقد اعتبار خواند.

به گزارش پایگاه خبری اخبار خوب ، در این اطلاعیه آمده است: شناور ناجی ۱۵، وابسته به مرکز جست‌وجو و نجات دریایی هرمزگان، بامداد روز دوم تیرماه و در حین انجام مأموریت انتقال یک دریانورد مصدوم، با یک شیء سخت در دریا برخورد کرده و در پی آن، دچار آسیب و آبگرفتگی جزئی در بخش موتورخانه و پاشنه شناور شده است.

بر اساس اعلام این مرکز، بلافاصله پس از بروز این حادثه، تیم‌های امدادی با اعزام یک شناور جایگزین، عملیات انتقال مصدوم را به‌صورت ایمن و موفق انجام دادند. در همین حین، شناور آسیب‌دیده نیز به‌منظور بررسی فنی و انجام تعمیرات زیرآبی، به تعمیرگاه دریایی بندر شهید رجایی منتقل شد.

اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در ادامه تأکید کرد: طراحی و ساختار فنی شناورهای ناجی به‌گونه‌ای است که امکان غرق شدن در آنها به دلیل نوع سازه و سیستم‌های ایمنی داخلی وجود ندارد. بنابراین اخبار منتشرشده در برخی کانال‌های مجازی درباره غرق شدن کامل شناور ناجی ۱۵، کاملاً کذب، بی‌اساس و ناشی از بی‌اطلاعی است.

این اداره‌کل ضمن قدردانی از حساسیت افکار عمومی نسبت به ایمنی دریانوردی، از شهروندان، کاربران فضای مجازی و فعالان رسانه‌ای درخواست کرد پیش از بازنشر هرگونه اخبار حساس، به منابع رسمی و معتبر استناد کنند و از دامن‌زدن به شایعات پرهیز نمایند.

خبرنگار فاطمه محققی

دکمه بازگشت به بالا