سفیدی آرد من را سفید بخت کرد

دختری هستم که در کنار تحصیل دانشگاه تصمیم گرفتم وارد عرصه کاری در زمینه آرد بشوم این انتخاب بزرگترین اتفاق زندگی ام را برای من رقم زد و از طریق این محصول پربازده علاوه بر اینکه به ثروت زیادی رسیدم با همسرم که خریدار محصولاتم بود آشنا شدم و اینگونه بود که با آرد زندگی مشترکم را آغاز کردم و سفید بخت شدم. در ادامه با سه نوع از انواع آرد که بازار خوبی دارد آشنا می شوید.

آرد ذرت

آرد ذرت به عنوان یک ماده غذایی خوشمزه دارای ارزش غذایی بالایی است و کاربرد های گسترده ای دارد.خواص آرد ذرت علاوه بر آشپزی و تهیه دسر و شیرینی، در ساخت لوازم آرایشی و نظافت خانگی مورد استفاده قرار می گیرند. مصرف پودر ذرت از بیماری قلبی و عروقی جلوگیری می کند،مشکلات گوارشی، به ویژه یبوست و مشکلات آن، دیابت و از دست دادن حافظه جلوگیری می کند. آرد ذرت یکی از پر استفاده ترین موادغذایی در آشپزی است. این ماده غذایی مغذی می تواند بسیار ارزشمند و مفید برای سلامت بدن باشد و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد. با نشریه علمی جهان شیمی فیزیک همراه باشید تا تا شما را به خواص پودر ذرت و کاربرد های آن  آشنا سازیم.

آرد سفید

میزان سبوس گیری آرد سفید بسیار زیاد است. این آرد برای تهیه انواع محصولات قنادی مناسب است. آرد چهار صفر میزان فرآوریش بیشتر و نرمتر و سبکتر است. این آرد‌ها برای قنادی‌ ها، شیرینی ‌ها و حلوا مناسب هستند، اما برای تهیه نان مناسب نیستند. آرد نول به عبارتی آرد سفید می‌باشد که به اسم های آرد سفید (سه صفر ) قنادی نیز معروف می‌باشد. تفاوت آرد نول و آرد سفید این است که آرد نول دارای بافت تماماً یک نواخت و دانه بندی نرم و همینطور کیفیت پروتئین بالا می‌باشد. میزان سبوس گیری از این آرد بسیار زیاد می‌باشد ( دست کم ۲۳٪ وبه پیشنهاد برخی صنف تا ۳۰% )  این آرد دارنده پروتئین بالا، دانه بندی نرم و بافتی تماما یکنواخت می‌باشد که از گندم های نرم و سخت مرغوب ایرانی تهیه می‌گردد.

آرد سفید

آرد سوخاری

پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فراورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود. اگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می‌آید.

آرد سوخاری
دکمه بازگشت به بالا