مزاج غذاها(غذاهای دیداری)

مزاج غذاها(غذاهای دیداری)

زمان انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۲۹ - ۱۷:۴۴


هر منظره ای که می بینیم دارای طبعی است و اثری متفاوت بر روی انسان می گذارد. دیدن بعضی صحنه ها انسان را دچار گرما و هیجان و شور می کند و بعضی صحنه ها، سردی و افسردگی و پژمردگی را به دنبال دارند.

به گزارش پایگاه خبری اخبار خوب استاد حکیم زارعی دارای پروفسور شیپ طب سنتی از المان در خصوص تاثیر رنگها و مزاج بر بدن انسانها گفت: ازجمله این موارد، تاثیرات واضح و شناخته شده رنگ هاست.
آبی و سبز، رنگهای متعادل( با گرایش بیشتر سبز به گرما و گرایش بیشتر آبی به سمت سرما)؛ زرد و قرمز، رنگهای گرم؛ و سفید و سیاه، رنگهای سرد هستند.
مثلا رنگ قرمز، طبعی گرم و مرطوب دارد و جالب اینجاست که خوردن بسیاری از گیاهان قرمز رنگ(عنّاب، انار، زرشک، زعفران و …) در پاکی خون اثرگذار بوده و باعث ساخته شدن خون جدید می شود.(خون در اخلاط انسانی معادل هوا در ارکان است و طبعی گرم و تر دارد.) نکته جالب تر این که حتّی دیدن رنگ های قرمز هم در خونسازی موثر است.
مبحث رنگ شناسی در علوم جدید نیز پذیرفته شده در تدابیر درمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

⭕️ شروع کلاس های مقدمات مزاج شناسی استاد زارعی

⭕️ تاریخ : ششم شهریور ماه
⭕️ روزهای چهارشنبه ساعت پانزده و سی

⭕️ با هزینه استثنائی ترمی شصت هزار تومان

⭕️ محل برگزاری کلاس ها فرهنگسرای خاوران میباشد
⭕️ برای ثبت نام دوره ها به آموزش فرهنگسرای خاوران مراجعه نمایید.

⭕️ @khosrozarei

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

10 − پنج =